Magyarországi forgalmazó: NordHouse Kft
Káplár u 11-13, 1024 Budapest, Tel: (+36) 1 316 9751, (+36) 30 9845 553, Email: nordhouse@t-online.hu

LAMMHULTS

A Lammhults cég az 1940-es években vált egy helyi üzemből nemzetközi hírű, prosperáló bútorgyárrá. Az eltelt évtizedek folyamán számos, azóta élő klasszikussá vált bútort mutattak be és gyártottak illetve részben ma is gyártanak. E bútorok gyakran szerepelnek belsőépítészeti specifikációkban. A Lammhults hitvallása és filozófiája a következő: a legszebb design és a legjobb gyártási minőség időt álló, a mindenkori divattól független bútort hoz létre. A Lammhults szoros együttműködése bútortervezőivel biztosítja a kész termék egyediségét és erős mondanivalóját. A Lammhults céget és minden egyes bútordarabot a robusztus elegancia jellemzi a cég alapítása óta.

felix1

Ahhoz hogy a világszerte elismert Lammhults minőség forrásával találkozhassunk 450 kilométert kell utaznunk Stockhomtól délre, Lammhult városkába, a svéd „bútor királyság” tartomány szívébe. Itt található a Lammhults mintegy 10 ezer négyzetméteres modern gyártócsarnoka, a cég irodái és menedzsmentje valamint a bemutatóterem melyben az összes, valaha gyártott Lammhults bútor megtekinthető.

E gyár falain belül mintegy 100 dolgozó évtizedes szakmai tapasztalatával segédkezik a bútorok születésénél. A bútorgyártás ezen a szinten már öröklött tehetséget igényel és a Lammhults büszke azokra a munkatársaira akik családja immár generációk óta a Lammhults alkalmazásában áll. Lammhults elkötelezettsége a minőség iránt tetten érhető azokban a hatalmas beruházásokban is, melyek a legmodernebb gépsorokat állítják a minőségi gyártás szolgálatába. Ezek a nagyon drága beruházások egyrészt a másolhatatlan minőséget biztosítják, másrészt az élőmunka arányát csökkentik, bár annak fontosságát el nem homályosítják.

A Lammhults cég mindig is elkötelezett volt a legkreatívabb design, a legjobb anyagok és a legmodernebb gyártási technológiák irányában.

Lammhults elkötelezettség. Lammhults minőség. Lammhults érték.